Lancering en "Early Bird" kortingen

Lancering en "Early Bird" kortingen

10/01/2018 - Vandaag lanceren we vol trots onze nieuwe website en applicatie! Om dat te vieren, krijgt u 15% korting indien u als eerste  intekent. Uiteraard kan u onze dienst 30 dagen gratis proberen.

Lancering GDPR Butler & Early Bird kortingen!

U kan vanaf vandaag als kleine of middelgrote organisatie voldoen aan uw verplichtingen van de GDPR en uw verwerkingsregister en datalekken register online bijhouden. Zo hoeft de GDPR geen dure of omslachtige rompslomp te worden.

Meer nog: we nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Heeft u een loons-administratie via een sociaal secretariaat? Hebben we een kant-en-klaar sjabloon voor. Een mailinglist op uw website? Hebben we een sjabloon voor. Uw normaal klantenbeheer? Check...

Om dit te vieren krijgt elke klant die voor 14 februari intekent 15% korting op onze lage basisprijzen. Daarnaast kan u ons pakket uiteraard gratis testen!

Vraag daarom nu uw account aan!

Bekijk hoe wij je kunnen helpen

Wil je weten wat GDPR-butler precies voor je organisatie kan betekenen?

Maak nu een gratis account aan!