Ontmoet GDPR Butler: maart 2018

Ontmoet GDPR Butler: maart 2018

10/03/2018 - Op woensdag 14 maart bij VWBO en donderdag 15 maart bij FeWeb geven we een presentatie en demo. Zien we je daar?

Te gast bij FeWeb en VWBO

Op woensdag 14 en donderdag 15 maart spreken we over GDPR Butler en kan je onze tool in actie zien.

Het Verbond van West Brabantse Ondernemingen (VWBO) organiseert een informatieve ledenvergadering rond de impact van de  GDPR op KMO's. Onze partner Thinking Cloud Solutions zal er spreken over het begeleidings-pakket dat zij hebben uitgewerkt voor KMO's, en vroeg ons om er GDPR Butler te komen voorstellen en demonstreren. Er is ruime tijd voor Q&A. Alle info over de vergadering kan je terugvinden op deze pagina.

Donderdag 15 maart organiseert FeWeb een MeetUp over "Legitimate Interest" of "Gerechtvaardigd Belang". Deze term is één van de zes grondslagen waarop je je volgens de GDPR mag beroepen om data te verzamelen en te verwerken. Het is op zich een vage term, maar opent wel mogelijkheden... Meer weten? Kom naar de FeWeb MeetUp! Wij zullen er ook zijn, en een korte demo geven van ons product.

Organiseer je binnenkort ook een avond waar GDPR Butler een aanvulling zou kunnen zijn? Neem even contact op met James.

Bekijk hoe wij je kunnen helpen

Wil je weten wat GDPR-butler precies voor je organisatie kan betekenen?

Maak nu een gratis account aan!